Werkzaamheden op afstand.

Als u gebruik maakt van Consultancy Op Afstand kunnen wij via een beveiligde verbinding werkzaamheden voor u uitvoeren op uw systeem.

Deze methode is even veilig of zelfs veiliger dan Telebankieren aangezien er gebruik wordt gemaakt van een door het befaamde Duitse Fraunhofer Instituut gecertificeerd versleutelings-protocol.

U geeft zelf toestemming en we werken met eenmalig codenummer per sessie, wat automatisch vervalt als u of wij de sessie afsluiten.

Al met al bespaart het vaak reistijd en kosten en wordt u ook nog direct of sneller geholpen als wij op deze wijze bepaalde werkzaamheden voor u uitvoeren...

Hier kunt u de verbinding starten...

Door te klikken op de onderstaande afbeelding gaat u akkoord met het volgende:

Ja, ik wil graag gebruik maken van deze dienst en ga akkoord met facturatie van de voor mij uitgevoerde werkzaamheden en ik geef hierbij Altra éénmalig toegang tot mijn computersysteem...

Bij Altra werkzaamheden op afstand kunt u hier op klikken

Afhankelijk van uw Windows-versie zult u een of twee keer op UITVOEREN moeten klikken. Hierna ziet u een scherm waar u het eenmalig sessienummer in kunt vullen. Dit sessienummer krijgt u van Altra.

Het testcertificaat. Uw data is 100% veilig!

De authentieke beveiligings-certificering van ons "Consultancy Op Afstand" systeem ziet u hieronder. U kunt er dus op rekenen dat gegevens die u via onze verbinding verzend door niemand kunnen worden onderschept, gebruikt of gelezen. Altra en u zijn de enigen die er beschikking over kunnen hebben.

Support op afstand via veilige internetverbinding bij Altra

Heeft u een MAC computer...

U kunt dan deze link gebruiken om de verbinding te starten. Door te klikken op de onderstaande afbeelding gaat u akkoord met het volgende:

Ja, ik wil graag gebruik maken van deze dienst en ga akkoord met facturatie van de voor mij uitgevoerde werkzaamheden en ik geef hierbij Altra éénmalig toegang tot mijn computersysteem...

Werkzaamheden op afstand bij Altra met uw MAC