Cursusaanbod

Op deze pagina's vindt u ons totale cursusaanbod.  Klik op de gewenste categorie aan de linkerkant om de beschikbare cursussen te bekijken.

Flexibiliteit èn klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij bedrijfscursussen op maat en privélessen is het bij ons, mits even in goed overleg, vrijwel altijd mogelijk om een les te verzetten, of bij bijzondere gelegenheden een les in te halen of te vervroegen.

Medische aspecten.

Heeft u  klachten van medische aard. Dit hoeft helemaal geen belemmering te zijn om een cursus te volgen! Bespreek het gerust en zonder schroom met ons! Vrijwel alles is mogelijk; water voor medicijnen, een tafelsteun voor uw lesboek, aangepaste stoel voor rugklachten, grotere letters op het scherm, een bankje onder een been, plaktoetsen voor éénhandig werken enz.

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Mariënheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel