Tips en pakketten voor startende ondernemers.

Ben je startende ondernemer?

Of denk je erover een eigen bedrijf te beginnen? Dan zit je hier goed. Je kunt nu heel veel geld, tijdverlies en vooral ook ergernis en kosten achteraf besparen door het onderstaande even door te lezen! 

Geen geduld om te lezen? Toch maar even snel doen! Maar goed... Onze zeer aantrekkelijke starterspakketten vind je in het menu hiernaast.

Do it right the First time!

En van de belangrijkste dingen als je wilt beginnen als ondernemer is het metn goed aanpakken van de zaken! In het Engels is er een gezegde dat zegt: ‘Do it right the First Time”. En dat is ook voor de Nederlandse startende ondernemer gewoon een waarheid als een koe!

Hoe moet het niet? En... tijd is geld.

Tijd is belangrijk. Het is goud waard voor elke starter. Je moet in het begin zoveel mogelijk tijd in je doelstelling en onderneming kunnen steken. En daar gaat het vaak al mis. Meestal valt dit erg tegen omdat er zoveel dingen om de hoek komen kijken die lang niet zo vlot gaan als je wel zou willen of die vooraf verkeerd worden ingeschat. Top 10 van bij ons meest voorkomende starters-fouten en problemen.

Wil je al deze valkuilen voorkomen?

Zoals we eerder zeiden; dan zit je hier goed! Wij kunnen je als startende ondernemer echt een heel goed en voordelig uitgangspunt bieden met ons startpakket!

Wat zijn de voordelen?

Doordat wij zeer veel bedrijven en ondernemers als klant hebben en tevens software leveren en installeren en opleidingen verzorgen kunnen wij je beslist een perfect pakket aanbieden waarmee je het grootste deel van je onderneming meteen op orde hebt. En ook zker belangrijk; je weet qua kosten meteen en vooraf waar je aan toe bent!

Waarom moet je beslist eens komen praten met ons?

16 jaar geleden begon ik, Petra, mijn eigen bedrijf. Toen stapte ik zelf ook in allerlei valkuilen. Gelukkig had mijn man, Alfred, een goede baan dus er hijgde geen Rabobank in mijn nek als starter! Toen ik na 2 jaar de boel goed op de rit begon te krijgen werd het steeds drukker en drukker. In oktober zei Alfred nog; “als ik wegga bij mijn werkgever slacht ik de kip met de gouden eieren”… In december van dat zelfde jaar nam hij toch ontslag! 

Dat is nu allemaal 16 jaar geleden en sindsdien zijn we gegroeid, maar toch klein en flexibel gebleven, hebben we vele duizenden klanten over de vloer gehad, en veel respectabele bedrijven uit elke denkbare branche! We hebben dus ook immense ervaring opgebouwd in elke denkbare bedrijfstak. 

We geven nu al weer vele jaren creatieve opleidingen zoals fotografie, maar verzorgen ook heel veel professionele bedrijfstrainingen bijv. om in bedrijven alles uit Word en Excel te halen en meer te doen in minder tijd. Ook leveren we perfecte en betaalbare totaal-software oplossingen voor het MKB en geven advies over bedrijfsorganisatie en aanschaf van software.
We zijn echte ondernemers, en kijken constant naar wat de markt vraagt. 

Dt is de reden dat we jou niet alleen heel goed begrijpen, maar je ook hl graag behoeden voor narigheid en domme fouten, die we zelf ooit gemaakt hebben. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat we het allerbeste met jouw en je nieuwe bedrijf voor hebben en ons er 100% voor inzetten om je een cht goede en professionele start te bieden, met respect voor je nog beperkte financile middelen. 

Wij willen niet onze zakken vullen over de rug van een startende ondernemer, zoals de vele telefoon- en bedrijfsgidsen en verzekeringen. Wij willen een lange-termijn relatie met je opbouwen en je graag leren een goede ondernemer te worden die leuk verdient maar k zeer tevreden klanten heeft n voldoende vrije tijd om van het leven te blijven genieten!

Dus…

Maak n even vrijblijvend een afspraak en we geven je graag alle informatie over ons totaalpakket voor starters. We hebben totaal 3 pakketten samengesteld waarin voor elk soort startend bedrijf vrijwel alles zit wat je nodig hebt! We spreken je graag!

Alfred en Petra de Leeuw.

(eigenaren van Altra Advies & Training ICT opleidingen en Business software)

Meer weten? Bel ons even op 0548-620887 of mail ons vrijblijvend!

computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Marinheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel startende ondernemers, starterstips, gratis software, goedkope software, voordelige software, een onderneming starten, je eigen bedrijf, eigen bedrijf beginnen, checklist eigen bedrijf, checklist starters, voordelig bedrijf starten, goed beginnen met je eigen bedrijf, bedrijf starten, kamer van koophandel, bedrijf inschrijven, kvk, bedrijfsinschrijving, website, webhosting, eigen emailadres, bedrijfs email, e-mail op bedrijfnaam, website vastleggen, website maken, webwinkel, domeinnaam registreren, domeinnaam vastleggen, eigen domein, webpagina, homepage, boekhouding, boekhouder, administratie voeren, administratiekantoor, boekhouding zelf doen, boekhouding uitbesteden, belastingcontrole, starterscontrole, belastingdienst